2019. május 29., szerda

Nyári szünet ON

A két nagy levizsgázott a héten, már több vizsgát tettek (visszamenőleg minden osztályból) az utóbbi időben, tehát nem volt idegen számukra a jelenség, a légkör, az elvárás.

Szerencsére, vagy inkább nevezném a sors ajándékának, hogy a Badacsonytomaji Általános Iskola nagyon támogató. Elfogadták az életünket, a nézeteinket, látják a Gyerekeken, hogy okosak, értelmesek, csak éppen sajátos szemszögből néznek rá a világra. Mert világot jártak, a Földközi-tenger közepén éltek, majd az Atlanti-óceán közepén, most pedig erdőtulajdonosok a Balatonnál.

Ja, igen, az erdő: sikerült erdőgazdálkodónak regisztrálnom végül, tehát hamarosan megkezdhetjük a munkákat, amely elsőként még egy halom papír beszerzésével jár, és elhúzódik jó ideig, de ráérünk, az Erdő a Gyerekeké, és a jövő is, mi pedig Robbal addig is tesszük a dolgunkat, csináljuk a Balaton Spirit-et. Rob zen meditációt és előadásokat tart, a tartalmakat pedig a Facebookon vázolja. Én pedig  heti 2x jógafoglalkozást tartok, és ez teljességgel tölt el, érzem, hogy a helyemen vagyok, teszem a dolgom.Noé is befejezte az ovit, és szeptembertől 1. osztályos lesz szintén a tomaji iskolában, természetesen Ő is magántanulóként. Natasa és Noel már most dolgozik a felkészítésén :) feladatokat csinálnak neki, vizsgáztatják :)Noé megkapta a ballagási tarisznyáját az oviban


Némó fedezi fel a világot, nyílik mint egy csodálatos virág, angyali korban van, mi pedig gyönyörködünk benne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése