2022. november 13., vasárnap

Nincs hova menni, nincs miért maradni...

 Már régóta tervezzük hogyan is induljunk újra el. Nehéz ennyi kényelem és állás után újra útrakelni az az igazság. De ahogy a Kedves is mondta, nincs mire várnunk, nincs miért maradnunk, tehát megyünk.

Bátorság ez a javából, mert pontosan tudjuk, hogy nincs hova menni, az apokaliptikus állapot az egész Föld bolygón jelen van. De itt sincs maradásunk, tehát útrakelünk, a Teremtő vezet minket, ahogy eddig is.


Tesszük a dolgunkat: én tradicionális Sivananda jógát, Ő pedig Zent gyakorol.

Ezért létrehoztam egy Patreon oldalt ahol támogathatókká lettünk, viszonzásként pedig élő tanításokat adunk, képeket és videókat osztunk meg a spirituális utazásunkról, mert nem nyaralni megyünk, hanem dolgozni, tenni valamit az Emberiségért, az Élőlényekért, menteni a menthetőt.

A Gyerekek már nagyok, velünk együtt gyakorolnak, csodásan bontakozik ki az egyéniségük, mindenkinek helye van a családban, és része az életben, ahogy eddig is mindent együtt csináltunk, ezt az utat is együtt járjuk.


A lakóautó elején a Zen kör a Kereszt és az Om jel


2 megjegyzés:

  1. Kívánok sok támogatót!!! Együtt vagytok erősek és bátrak. Már az életetek,cselekedeteitek mutatják az utat az embereknek,miképpen lehet szabadulni!!! <3 <3 <3

    VálaszTörlés
  2. Törölközőt feltétlen vigyetek magatokkal! =)

    VálaszTörlés