2016. július 14., csütörtök

Lakóautós élet 3. - Avagy négy gyerekkel "Hard Level"

Ha kislány koromban megkérdezték hány kisbabát szeretnék, azt válaszoltam kettőt, egy fiút egy lányt, és mindig hozzátettem, hogy sok kismalacot is :)
Majd amikor 26 évesen még reményem sem volt arra, hogy valaha lesz gyermekem, próbáltam árvaházba munkát keresni ahol finoman elutasítottak mondván, nekem még huszonévesen biztosan lesz gyermekem, tehát nem lehetek "Pótanya", mert az árva gyerekeknek nem néhány évre kell gondozó, hanem gyakorlatilag egy életre.

Tehát ha manapság megkérdezik, sose gondoltam volna, hogy négy csodás Kisbabával ajándékoz meg az Élet az én Kedvesem, Mindenem, Szerelmem.

Azt meg pláne nem gondoltam volna, hogy a negyedik Kisbabánk lakóautóban fog "megszületni" - ezt egyébként nem is szerettük volna, a sors így hozta, így alakult. A terv más volt.

Szóval most hatan vagyunk a mi kis lakóautónkban, persze folyamatosan keresünk szállást, bérelhető ingatlant, de inkább koncentrálunk arra, hogy megnyugodjunk, jól érezzük magunkat, és a Kisbabával megerősödjünk.

Ééééééés működik.

Az, hogy mindannyian képesek vagyunk elmélyedni a belső világukban beleértve a gyerekeket is, az hogy nagyon nagy szeretetben, egyetértésben, és összhangban élünk, hogy az értelmünkkel közeledünk minden probléma felé mind segítségünkre vannak, és képesek vagyunk jól és otthon érezni magunkat 10 négyzetméteren, mert ez az igazság. Amióta hazajöttünk a Kisbabával a kórházból esik-esik és esik az eső, mára még ráadásul annyira lehűlt a levegő, hogy fűtést is kellett kapcsolnunk (fantasztikus ez a Truma központi termosztátos fűtés, kint 9 fok volt éjjel, bent kellemes 23), tehát eléggé be vagyunk szorulva, de valahogy mégis mindenki jól érzi magát.

Szóval a "Lakóautós élet" egyik legfontosabb feltétele azt hiszem a nyugalom, a belső béke megléte. Gyümölcsöző hát, hogy a Gyermekeink szorosan velünk együtt nőnek fel, átadhatjuk nekik a nyugalmunkat, a belső világunk átélését. Mivel otthontanulók, van lehetőségük elmélyedni akár a játékban, egy könyvben, vagy a rajzolásban, hogy nem a szétszórt, izgalmakra és élményekre alapozott élet az ami meghatároz minket.

Noé a szerelős dobozával játszik
Nagyok multiplayer-ben játszanak
Legkisebb Babánk pedig gyűjti az Élet erejét

Vagyis a címben szereplő "Hard Level" inkább a fizikai oldalát érinti az életünknek, azt, hogy teljesen egyedül vagyunk, mindenféle segítség, morális és anyagi támogatás nélkül. Ezért az tény, hogy nagyon összeszedettnek kell lennünk, figyelnünk kell egymásra és a lakóautóra fokozottan, hogy minden olajozottan működjön, hogy mindenki jól érezze magát, de ahogy a mondás is tartja: "sok jó ember kis helyen is elfér" és milyen igaz ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése