2016. augusztus 3., szerda

Gyerekekre veszélyes világ

A napokban kaptam egy bíráló megjegyzést miszerint miért kellett az orosz határon kitenni a gyerekeket annak az incidensnek, hogy vízum nélkül át akartunk menni a határon? (Már említettem: világmegváltásra nem adnak ki vízumot!)

Az nem volt veszélyes szituáció, teljesen ártatlanul, jó szándékkal érkeztünk a határra, pusztán emberi kapcsolatokra és kommunikációra épült az egész helyzet, és rámutatás volt arra a beteg rendszerre amely ma működik, ez egy úgynevezett performansz volt, egy olyan esemény amely letesztelte a jelenlegi állapotot a világban, és tükröt fordított a sötétség felé.

A veszély nem ez a gyerekeknek.

A veszély az érzéketlen, közömbös világ, ami lassan bedarál mindent és mindenkit, az a világ amely felé jelen pillanatban szép lassan araszol az emberiség. A szeretetlen gyermekek kinevelése, a felelősség és gondolkozás hiánya, az önállótlan, érdekek vezérelte döntések, amire nevel a mai oktatás - ezek amelyek megmérgezik és veszélyessé teszik a mai világot.

Mi egy biztonságos "játszóteret" , boldog, veszélytelen, és gondtalan világot álmodtunk meg a Gyermekeinknek, és ezen dolgozunk, hogy ezt megvalósítsuk.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése