2018. december 8., szombat

Csak a Gyerekek/Ártatlanok számítanak, minden más lényegtelen

Novemberi csend után - mivel többen érdeklődtek mi van velünk, illetve egy otthontanító Anyuka (Eszter) még bejegyzést is írt a blogjában rólunk, hát itt vagyok, itt vagyunk.

Hogy jól-e? Hát persze :) Mint mindig.

Amikor az Azori-szigeteken Rob úgy döntött haza kell jönnünk, mert segítenünk kell, nem élhetünk paradicsomi állapotban amikor a világ ledarálja magát - nagyon nehezen, de igazat adtam neki, ennek a döntésnek azóta is isszuk a levét (sorozatos érdektelenség, a segítség nélküliség, együttérzés hiánya)... DE a lelkiismeretünk tiszta, és ez számít. Nem számít ki mit mond, mit pletykálnak, mit képzelődnek, mit gondolnak. A tények tények. Az igazság igazság. Ezt nem lehet meghamisítani képzelgésekkel, legendákkal, mende-mondákkal.

A tapasztalatunk az, hogy a kommunikációs csatornák mintha szakadoznának, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy személyes találkozóra van szükség, és folyamatban van a szervezése annak, hogy ismét személyesen taníthassunk, én jógát, Rob zent, és gnosztikus kereszténységet.

Jövő évtől a Balaton északi partján, Balaton-felvidéken megkezdjük az előadásokat, robogunk előre, nem törődve az akadályokkal, sőt inkább kihívásként éljük meg azokat :)

Tehát hamarosan élőben jelentkezünk.

Utóirat: A gyerekek iskolájával kapcsolatban is megyünk tovább, készülünk a bírósági tárgyalásra, habár a jogvédelem keretében álló halasztó hatály elrendelését is elutasították, de a Határozatokban a Hivatal is említi: "Elviekben az a lehetőség sem zárható ki, hogy ​ a tanuló egy külföldi iskola magántanulója legyen, miközben Magyarországon él,​ de ez csak abban az esetben lehetséges, ha a külföldi iskola Magyarország területén működik, vagy ​a tanuló külföldi tartózkodása során már korábban létrejött külföldi tanulói jogviszonyát hazatérését követően is meg akarja tartani​".
Ezért a jogainkkal és a lehetőségeinkkel szeretnénk élni, azonban nem vagyunk felelőtlen idióták - Noel és Natasa november elején be lett íratva a helyi általános iskolába magántanulóként. Tehát az Anyuka (Eszter) aggodalma alaptalan :)

Mert semmi nem számít, csak az ártatlanság, mert csak a Gyerekek/Ártatlanok számítanak, minden más lényegtelen :)


Kézműves foglalkozáson a helyi könyvtárba

A panda malackák: Bubu és Lulu

Télapó ünnepségen :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése