2019. február 24., vasárnap

Fókuszban a Jóga

Másfél éve írtam egy bejegyzést hasonló címmel, csak akkor az Erdő volt a fókuszban, de mivel azokkal a tervekkel megakadtunk, vagyis gyámhatósági és bürokráciai problémákba ütköztünk, például gond az, hogy a gyerekek nevére írattuk a területet, és még haszonélvezők sem vagyunk, tehát a hivatalos pályázat útján a pallójárdás sétány megépítését, a köz javára való megnyitást és parkosítást egyenlőre félretehetjük. Viszont lépésről-lépésre kitakaríthatjuk, magunknak kiépíthetünk fából sétányokat, és élvezhetjük az égerláp erdő csodáit.

Ugyanakkor február eleje óta tartom Balatonrendesen a Könytárban a jógaórákat, és ez nagyon inspirálóan hat rám, végre elkezdtem rendbe tenni a jógablogomat, kiegészítve saját képekkel, és azóta átgondolt tényekkel, plusz információkkal. Jelenleg olyan kompletten látom már a blogot, hogy nekivágtam könyvbe szerkeszteni, hátha egyszer azt is meglépem, vagy legalábbis átláthatóbban megoszthatom összeszerkesztett formában.Ezek a képek még Azori-szigeteken készültek, de tervezem, hogy friss képekkel, esetleg videókkal is gazdagítsam a jógablogot, vagy a relaxáció szövegét felmondom, amit már olyan régen kértetek.

Nyárra pedig heti kétszer készülök jógaórát adni Balatonrendesen alkalmazkodva a nyaralókhoz, esetleg időjárástól függően az egyik foglalkozást a szabadban (Balaton partján) megtartani.

Mindeközben a gyerekek jól vannak, a nagyok járnak velem jógázni, és készülnek a vizsgáikra, Noé óvodás lett, egyenlőre boldogulunk, de amint lehet Ő is magántanuló lesz. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése