2019. október 18., péntek

Őszi jelentés

Megkezdődött az iskola, mi ezt egy kisebb kompromisszummal tettük meg, bejárunk heti egyszer korrepetálásra, illetve lehetőségük van a Gyerekeknek megismerkedni az osztálytársaikkal is napközi és óralátogatás során.
Sajnos a harmadik eset után már meg is történt az első bántalmazás :( csúfolták és kővel dobálták Natasát és Noét az udvaron. Egyesek szerint ez normális, és ezt el kell fogadni. Szerintem meg nem, és a Gyerekeink szerint sem, így nem értve a helyzetet Natasa elsírta magát.
 Vannak gyerekek akik otthonról hozzák az agressziót, az erőszakot és a bántalmazást, úgy mondják "nehezen kezelhetők" - ezek a gyerekek itt vidéken szerencsére kevesen vannak, mégis már nincs lehetőség arra, hogy magántanulóvá legyenek (új közoktatási törvény), ez már nem indok, hogy egy egész osztály, vagy gyerekközösség, de akár a tanár életét is megkeseríti. Ezért a mi Gyerekeink fognak itthon maradni amíg csak lehet, nem igaz, hogy a kegyetlenkedést el kell fogadni. Továbbra is ellenállunk a rossznak!

Másik esemény amely meghatározott a jóga mellett mostanában az a Képviselőválasztás, amelyre jelentkeztem is. Úgy gondoltam szívesen képviselem az élőlények, a környezet, a növény és állatvilág, a Föld bolygó érdekét.

Sikeresen nem jutottam be a Testületbe :D egy szavazat híján, ja és magamra nem szavaztam :D Ő pedig mivel elutasítja a vallás és a politika minden formáját, el se ment szavazni <3
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése