2020. január 15., szerda

A Család ami csalássá lett a mérgező Hármastól (arany-pénz-ingatlan)

Folytatva az előző bejegyzésemet:

A Család maffia lett, mint szentség elbukott.

Legutóbb írtam: az ember mindent elvesztett, legfőképpen önmagát, és így a családot is, és a családias hangulatot is - maffia lett belőle.

...és akkor itt szó szerint idézném ŐT:

"A testvéreim a menedékem - A család az csalás, hazugság
- A Jegyesem, Anita azt mondja, hogy a család az szent. Én, a Krisztus ennél tovább megyek, és azt mondom, hogy a család az bűnszervezet. A család az összes ember és élőlény tudatos kijátszása és kizárása. Mert teszem azt, hogy valaki beleszületik egy családba, és ölébe hull a vagyon és a jólét, míg a másik gyermek éhezik és szenved. Mi ez, ha nem bűnözés? Mi ez, ha nem a másik ember és a teremtő kijátszása? Csak a gyermeki és testvéri viszony tiszta, ártatlan és önfeledt a Földön, a család az hazugság, puszi, Krisztus."

INNEN

Tehát tovább gondolva egy maradt, a TESTVÉRISÉG, A TESTVÉRIESSÉG.

...és akkor mi a Szülő (Frissítve: Anya-Apa) szerepe ebben? A szolgálat, a támogatás, a segítés, és nem a nevelés, a dominancia, a megmondás, az irányítás, ezt pedig én mondom.

Ennyike.2 megjegyzés:

  1. Nincsen olyan,hogy szülők.Egy szülő van,és az is akkor, mikor épp szül. Apát és Anyát egy egész életen át szülőnek hívni leminősítés emberi erőforrássá,rabszolgává. A szülés csak egy állomása a természet rendje szerint zajló folyamatnak...

    VálaszTörlés
  2. Na ráadásul :) Köszönöm szépen :) <3

    VálaszTörlés