2022. július 13., szerda

Újratervezés

Nos, újraterveztünk. 
Az erdő mivel a Gyerekeké, eddig tabu volt, de a Gyerekek is, és mi is úgy döntöttünk, hogy azt is eladjuk, és akkor viszont a házzal együtt, mert úgy van értelme, úgy van értéke. EZ az új hirdetés.
A sok fa amit kivágtak a kerékpárút építése miatt a Gyerekek kártérítése lett. 

Annak idején ugye mi az erdőt vettük meg előbb, majd utána a házat. Nagyon sok tervünk volt, és mindenképpen kultúrálisan, szellemi vonalon szerettük volna megvalósítani azokat, tehát soha nem gondolkoztunk az erdő ledózerolásán, a fák kivágásán, és a terület feltöltésén. Úgy gondoltuk nekünk kell feltöltődni az erdőtől.
Kilátás az erkélyről

Kedden bementünk a Gyerekekkel a Gyámhatóságra, és közöltük mit szeretnénk, Ők pedig megértették, és elmagyarázták mi ennek a formája, hogyan lehet ezt véghez vinni. Ezek után teljesen világossá vált, hogy nem szabad külön eladni se a házat, se az erdőt. Ez így teljes, és tökéletes. Az erdő maga a paradicsom, a megnyugvás, óvni kell, védeni ezt az utolsó gyöngyszemet. Nagyon sok tervünk volt tényleg, be is nyújtottam az Önkormányzatnak: pallójárdás sétány, az erdőben rekreációs park létrehozása, jógázási és meditációs lehetőségek megteremtése. Úgy szeretnénk továbbadni, hogy ezeket a következő tulajdonos megvalósítja... Az Illa Berekben a Balaton Spirit-et továbbviszi...
Az épülő kerékpárút
Az erdőből a ház felé nézve
Az erdőből a Balaton felé nézve
A Balaton felől az erdő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése