2014. december 27., szombat

Azorigó bemutatkozik

Úgy döntöttem blogírásra adom az időmet üres facebook bejegyzések nézegetése, és érdektelen képfeltöltések helyett. Akit érdekel az életünk itt megtalálhat minket.

                                        Jógázás közben meglátogatott egy óceáni-rigó vagyis Azorigó :)


Márpedig az életünk nem egy átlagosnak mondható. Jógaoktató vagyok, társam, tanítóm, és gyermekeim Apukája pedig zen tanító, és a világ megváltója. A Tan Kapuja Buddhista Főiskolán találtam rá hosszas keresgélés után lassan tíz éve, és azóta követem Őt szorosan kapaszkodva belé.


 Három csodálatos Gyermekünk született, a legkisebb már Máltán, mert mi amolyan vándorló életet élünk, de máris leszögezem mi nem menekültünk el a Magyarországról, és nem új életet akarunk kezdeni egy másik országban. Más céllal indultunk el, amikor legelső fiúnk Noel megszületett elhatároztuk, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy csodálatos gyermekkora legyen, 1 év 10 hónap elteltével pedig megszületett kislányunk Natasa. Elköltöztünk Budapestről Balatonlellére, hogy gazdagítsuk a gyermekkorukat.


 1évig éltünk ott, amikor további lépésre szántuk el magunkat: Elköltöztünk a Földközi tenger közepére, Máltára, annak is Gozó szigetére.

 

Itt éltünk 3 évig, és itt született meg legkisebb fiúnk Noé is. Máltáról még fogok írni, hiszen sok érdekes tapasztalatra tettünk szert.

Immáron pedig több mint 3 hónapja az Atlanti óceán közepén élünk. Innentől indul hát a blogom...
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése