2018. október 11., csütörtök

... és még

KÉNYSZERES BIZONYÍTÁS: NEKÜNK NINCS ÉS NEM IS LEHET IGAZUNK

A dél-koreai Nagykövetséggel, a 13. kerületi és a tapolcai Gyámhatósággal kapcsolatban az az érzésünk van, hogy mindenáron be akarják bizonyítani rólunk a törvény nevében, hogy mi veszélyesek, mentálisan zavartak, illetve törvényszegők vagyunk.

Érdekes módon, ilyenfajta kényszeres bizonyítási vágyat sem a fonyódi, sem az esztergomi Gyámhatóságnál nem tapasztaltuk, viszont Tapolca valamilyen oknál fogva be akarja bizonyítani rólunk, hogy velünk gond van, és ezért gyámság alá, illetve védelem alá akarja helyezni a Gyermekeinket.

Sok helyen és sokáig éltünk külföldön, de soha senki nem támadott minket, soha senki nem fenyegetett minket. Viszont Magyarországon fenyegetnek minket, pénzbüntetéssel, rendőrséggel, védelembe vételi eljárással. Ez azért mindent elmond a magyar viszonyokról és az emberekről.

A dél koreaiak és gyámügyesek nem szeretetteljes légkört, hanem fenyegető légkört teremtettek a törvény nevében, ezért azon gondolkozunk, hogy elhagyjuk Magyarországot és külföldre visszaköltözünk.

Értsék meg, nincs mit bebizonyítani rólunk. A tapolcai gyámügy kényszeres bizonyítási vágytól szenved, nevezetesen be akarja bizonyítani rólunk, hogy velünk gond van, törvényszegők, felelőtlenek vagyunk és amit írunk és képviselünk az lényegtelen, az mellett simán bárki elsétálhat, ahogy ők el is sétáltak.

Értsék meg, ez nem rólunk szól. Ha itt valaki mentálisan zavart, akkor az a tapolcai gyámügy, aki kényszeres bizonyítási vágyban szenved. Tapolca mindenáron be akarja bizonyítani a törvény nevében, hogy nekünk nincs igazunk. Túlértékeli önmagát és a hatáskörét, előre le akarja játszani az egész eljárást, előre dolgozik, semmibe vesz minket.

Vagy azt tesszük amit Tapolca mond, vagy Tapolca erőszakkal keresztülviszi az akaratát rajtunk. Már Tapolcán is kérdeztük, és most is kérdezzük, ki véd meg minket, ki védi meg a családunkat és a négy gyermekünket a tapolcai gyámügy kényszeres bizonyítási vágyától? Ki véd meg minket attól, hogy Tapolca egyoldalúan elítéljen minket és fenyegessen minket? Ki véd meg minket attól, hogy Tapolca semmibe veszi a tényeket, semmibe vesz minket és előre le akarja játszani az eljárást mint valamiféle koncepciós pert?

Tapolca semmibe vesz minket. Tapolca semmi mást nem akar, csak mindenáron be akarja bizonyítani rólunk a törvény nevében, hogy nekünk nincs igazunk, hogy nekünk nem lehet igazunk. Tapolca egyet akar, hatalmat gyakorolni a törvény nevében felettünk, és példát statuálni velünk.

Ezúton üzenjük Tapolcának, hogy nincs igazuk. Legyenek növényevők, természet- és állatvédők, pénzt ne fogadjanak el a munkájukért - ahogy mi is ingyen tanítunk és adományból élünk - védjék a tiszta levegőt, a dohányzást és az égetést tiltsák, védjék a tiszta tudatot, az alkoholt és a drogot üldözzék, a gyermekeket pedig ne kényszerítsék, hanem játszanak velük együtt amennyit csak lehet. Tanuljanak a gyermekektől. Mert nem velünk van a gond, ahogy Tapolca állítja, hanem azokkal van a gond akik nem úgy élnek és gondolkoznak ahogy mi. Mert nem velünk van a gond, hanem azokkal akik nem az emberiséget, az állatokat és a Föld bolygót akarják megmenteni.

A magyar Gyámhatóság a rákosi korszak mentalitását és légkörét hozza még 2018-ban is, lásd A Tanú című film nyomán:

És egyet jegyezzenek jól meg: ellenség van éppen elég, nem a becsületes embereket kell macerálni. Maguknak épp Anita és Róbert békés családi életét kellett feldúlniuk? Elment a józan eszük maguknak?

...De hát a feljelentés...

Mi az, hogy feljelentés? És ha magát valaki feljelenti, hogy kábítószert csempészett vagy kirabolt egy bankot? Tíz feljelentés közül kilenc marhaság.

...Jelentem, nem értem. Ez egy komoly névtelen feljelentés volt, géppel írva, a koreai nagykövetségtől...
- sokáig külföldön éltünk, nem számít - két gyermekünk is külföldön született, nem számít - a gyermekeink külföldön jártak óvodába, nem számít - a gyermekeinket külföldön írattuk be iskolába, nem számít - a gyermekeinknek a külföldi iskolával érvényes jogviszonyuk van, nem számít - a gyermekek érettségi bizonyítványt fognak szerezni, nem számít - a gyermekek vegetáriánusok, nem számít - szeretnénk Magyarországon letelepedni, nem számít - szeretnénk Balaton Spirit-et létrehozni, nem számít - szeretnénk a gyermekek erdejét, ami a Balaton partján fekszik a köz javára megnyitni, nem számít - fellebbeztünk, nem számít - meg akarjuk menteni az emberiséget, az állatokat és a Föld bolygót, nem számít - angol nyelven tanítunk a János Jelenések Könyve szerint, nem számít - Róbert a Krisztus, Anita a Menyasszony, nem számít - titokban akarunk maradni, nem számít - közöltük, hogy kik vagyunk és mit csinálunk, nem számít - egy valami számít, az, hogy a Gyámhatóságnak legyen igaza mindenek felett - ez Magyarország -

Természetesen ezt is kapja emailben a Hatóság, nem a levegőbe beszélünk, ha már egy email miatt volt minden...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése