2018. október 8., hétfő

Meglátásunk

Mivel teljesen feldúlták az utóbbi események az életünket továbbra is árad belőlünk a szó: 


MEGLÁTÁS

Arra a megállapításra jutottunk, hogy funkcionális analfabétákkal állunk szemben, vagyis olyan emberekkel, akik nem tudják értelmezni azt amit leírunk, illetve félreértelmezik az írásainkat - kezdve a Dél-Koreai Nagykövetséggel a Magyar Gyámhatóságig bezárólag.

A Gyámhatóság figyelmen kívül hagyja a tényeket, egyoldalúan értelmez bennünket, nem vesz figyelembe semmit abból amit írunk vagy mondunk nekik. A Gyámhatóságot semmi más nem érdekli, csak az, hogy erővel keresztülvigye a saját akaratát, figyelmen kívül hagy mindent amit mondunk és írunk nekik, figyelmen kívül hagyja a tényeket.

A tények makacs dolgok - Róbert a Krisztus, Anita pedig a Menyasszony - a János Jelenések Könyve szerint és 2015 eleje óta titokban tanítanak a felhőben, amit egyedül a dél-koreaiak nem tartottak tiszteletben, minden más ország viszont igen - A dél-koreaiak felfedték a titkos tanítást, felfedték a Krisztus és a Menyasszony személyét és hatósági eljárást indítottak ellenük - miközben szintén a dél-koreaiak a 20. században meghamisították a kereszténységet és dél-koreai Krisztust állítottak a világnak. Mert ahogy Kína meghamisította a Buddhizmust és a Dalai Láma vonalát, úgy hamisította meg Dél-Korea a kereszténységet és a Krisztusi vonalat - Mind Dél-Korea, mind Magyarország leírta magát a történelemben, az emberiség szégyenpadjára ülhetnek kéz a kézben Kínával, a dél-koreai hamis Krisztussal, Sun Myung Moon-nal valamint a kínai hamis Panchen Lámával egyetemben.

Tisztán közöltük, hogy kik vagyunk és mit csinálunk - Róbert a Krisztus, Anita a Menyasszony - a János Jelenések könyve szerint tanítunk titokban, angol nyelven a felhőben, aminek része Korea is. Biztosak vagyunk benne, hogy szinte semmit nem fognak fel abból amit írunk és tanítunk, biztosak vagyunk benne, hogy semmit nem fognak fel belőlünk - az életünkből, a gyerekeinkből, mint ahogy azt sem fogják fel, hogy mi az emberi létezés célja és értelme.

Nem, nem velünk van a gond - ahogy Dél Korea és Magyarország állítja - mi tesszük a dolgunkat, tanítjuk azt ami a normális - tanítjuk az emberiség, az állatok és a Föld bolygó megmentését. Lehet minket követni és segíteni, lehet minket üldözni és szidni, viszont egy dolgot nem lehet: letagadni - Apokalipszis van, az emberiség őrületszerűen megzavarodott, és elpusztít mindent ami él és mozog, elpusztítja önmagát, az állatokat és a Föld bolygót.

Arra a meglátásra jutottunk, hogy nem az a legnagyobb probléma, hogy nem tudnak értelmezni minket - hozzátesszük, hogy mi soha nem is kértük senkitől sem, hogy értelmezzen minket, ahogy a koreaiak tették - hanem az a legnagyobb probléma, hogy olyan dolgokat vetítenek ránk, most már a magyarok is, olyan félreértelmezést és előítéletet táplálnak felénk, aminek semmi alapja.

Veszélyesnek, mentálisan zavartnak, törvényszegőnek és felelőtlennek bélyegeznek minket - azt keresik, hogy hol hibázunk, mibe köthetnek bele - csak azért, mert nem veszünk részt az emberiség kollektív elaljasodásában, amely elpusztít minden életet - a vallás, a politika, a gazdaság, a civilizáció nevében. Nem, nem velünk van a gond, mi a világ megmentésére tettük fel az életünket - azokkal van a gond, akik nem úgy gondolkoznak mint mi, azokkal van a gond, akik elpusztítják az életet.

Összegzésképpen tehát azt látjuk olyan funkcionális analfabétákkal állunk szemben akik nem értik amit kommunikálunk feléjük és csak saját félelmeiket és előítéleteiket vetítik ki ránk, ezért ezúton kérjük őket, hogy az angol nyelven elérhető krisztusi facebook tanításokat kezdjék el értelmezni. Mert ha itt valaki mentálisan zavart, azok nem mi vagyunk, hanem a szuicid Széchenyi István és József Attila, mert ha itt mentálisan valaki zavart, azok nem mi vagyunk, hanem az alkoholizáló, húszabáló, politizáló, bigott, és felelőtlen magyar társadalom.

Tisztában vagyunk azzal, hogy amit leírunk, az a koreaiaknak, vagy a gyámügyeseknek olyan mint a falra hányt borsó és süket fülekre talál, képtelenek kimozdulni saját görcsös helyzetükből, DE nem nekik írjuk, hanem az eljövendő nemzedéknek, a gyermekeinknek, akik már tisztában lesznek azzal, hogy az élet egyedüli célja az élet maga, a felelősség, az emberiség, az állatok és a Föld bolygó megmentése.

Végül Hamvas Béla nyomán: Az ember tönkremenésében és korrupciójában nem tudatosítja, hogy mi történik vele, sőt, tiltakozik ha életélvezetében világossággal háborgatják - ez történt a dél-koreaiakkal is, amikor a magyar Gyámhatóságon feljelentettek minket.

Éri Anita és Hegedűs Róbert


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése