2016. június 1., szerda

A Hivatal

Juj de nem szeretem, mármint a hivatalokat, de most a mi életünkben más értelmet nyert ez a szó. Mi alapítjuk meg a mi Hivatalunkat, helye pedig: Berchtesgaden.

Jah aki nem tudná, Hitler Sasfészke van itt, meg persze csodás hegyek-völgyek-patakok-zuhatagok-folyók. Mostanában meg sok sok eső...

Mint lakóautósnak nagyon kemény, talán a legnehezebb az esős idő. Hegyekben áll a szennyes, párás, nyirkos minden, semmi nem szárad meg. Mondjuk én viselem szerintem ezt a legnehezebben, a Gyerekek jókat játszanak így is, és ha eláll az eső már mennek is ki gumicsizmába a játszótérre.

Visszatérve a Hivatalra: ott tartottunk, hogy Missziónkat elutasították, az orosz határról tehát visszafordítottak. De a világ megváltása az nem amolyan visszafordítható, meggondolható, elfojtható dolog. Ha komoly a szándék, az Ember Fia és Lánya küzd amíg kell, lehet, vagy tud.

Szóval megyünk tovább, megalapítjuk a Hivatalt, a Megváltó Hivatalát, dolgozunk tovább. A választás pedig azért Berchtesgadenra esett, mert ez az a hely amit a Föld bolygó történetében az a valaki választott ki Hivatalául akit nyugodtan Antikrisztusnak is hívhatunk, igen Hitlerről beszélek. Ez karma, ez az a hely amit meg kell váltani, elfoglalni az Antikrisztus helyét, a karmát kimozdítani, átfordítani, mint egy hatalmas kereket tovább görgetni. Ha Adolf Hitler az Antikrisztus esszenciális kiteljesedése volt, és Hegedűs Róbert a Krisztusi esszencia kiteljesedése akkor itt a helyünk.

Úton A Hivatal felé

De miért is van szükség A Hivatalra?

Mert így megoldható az élő tanítás, elérhetőek vagyunk, publikusak, van egy hely amihez kapcsolhatók vagyunk, van címünk. Május 3.-ig titokban készültünk, esélyt akartunk adni a "Nagyhatalmaknak" arra, hogy disztingvált, és kontrollált körülmények között térjünk vissza, és váljunk publikussá. Azóta viszont nyilvánosan dolgozunk tovább, bárki számára elérhetőek vagyunk, és Jézus Krisztus Hivatalának bepozíciónálható helye lesz.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése