2016. június 3., péntek

Lakóautós élet 1.

Amíg viszont nem találunk egy bérelhető ingatlant itt Berchtesgadenban, addig egy lakóautóparkolóban tartózkodunk, ami azért nem olyan szörnyűséges, sőt.

Ez a park kifejezetten lakóautóknak van fenntartva, tehát nem kemping, nincsen zuhanyzó, WC, konyha, hiszen a lakóautóban ezek mind benne vannak. Hihetetlenül modern, automatizált, teljesen kiszolgálja a lakóautózást. Mindennek van helye, van lehetőség áram- és vízvételre, szennyvíz leeresztésre, szemét- és WC ürítésre, gyors és korlátlan internet áll rendelkezésre, és mindez tizedéért a kempingáraknak, hiszen nincs személyzet, nincs üzemeltetés, gyakorlatilag mi üzemeltetünk automatánál mindent magunknak.

Automata a lakóautóknak

Az csak ráadás, hogy közvetlen egy gyógyfürdő, és egy szabadidőpark mellett lett kialakítva, ahol van játszótér, foci-, strandröplabda-, és gördeszkapálya, egy sétány erdővel, és a Saalach folyóval. Az én külön megnyugtatásomra pedig 1km-en belül kórház is van. Mert bizony egyre növekvő negyedik Kisbabánk hamarosan megszületik hozzánk.

A lakóautós élet nagy fegyelmet igényel. Minden indulás előtt ellenőrizni kell mindent ami csúszhat, repülhet, zuhanhat, leeshet, felborulhat, kiömölhet. Minden fiókot, szekrényt, ablakot, ajtót zárni kell. Emiatt, meg, hogy elférjünk, ja és persze mindig mindent megtaláljunk állandó rendet kell tartani, a Gyerekek is hamar megtanulták, hogy ha valamivel nem játszanak, azt a helyére kell tenni. Márpedig mindennek helye van, szigorúan, és ez szerencsére nem idegen tőlünk, így nagyon komfortosan tudunk létezni ilyen kicsi helyen is.


A komfortunkat pedig még tovább fokozza, hogy mindenünk megvan, és itt van velünk: a Gyerekek videójátékai, füzetei, mesekönyvei, legók, műanyag állatok, autók, gyakorlatilag csak a nagyobb plüssöket nem hoztuk. Nekem itt a komplett konyhám, a nokedliszaggatótól kezdve a palacsintasütőig, a zöldségpucolótól a kis kotyogós kávéfőzőig, a botmixerem amit már Noel születése óta használok rendszeresen, a fakanál ami még Rob Nagymamájáé volt, szóval tényleg minden. Hihetetlen mi mennyiséget képes ez a kis lakóautó tárolni, mennyi pakolási lehetőség van benne, maximális helykihasználás, és micsoda segítség, hogy rájöjjön az ember valójában milyen kevés dologra van szüksége.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése