2016. június 22., szerda

Babavárás-vágás

Immáron 37 hete hordom Kisbabánkat a szívem alatt akit nagyon várunk, és pontosan tudjuk ki is Ő, egész korán bizonyságot kaptam arról ki érkezik hozzánk vissza.

Karmám az, hogy három Gyermekünket császárral kellett megszülnöm, hogy Ő hogyan fog megszületni még bizonytalan, de rendben, ebben biztos vagyok. Ugye a kórház kért bizonyos papírokat Magyarországról, hogy felvegyen, különben csak sürgősségi ellátásban részesülhetünk, vagyis ha elindul a szülés bemegyünk a kórházba, amit tulajdonképpen nem is bánok.
Noé Máltán programozott császárral született. Csak úgy vállalta el az orvos. Ennek én nagyon nem örültem akkor, nem dönthetett a testem, nem dönthetett Noé mikor születik meg. Végül igyekeztem pozitívan hozzáállni a helyzethez, és elfogadni a sorsunkat.

Tehát jelenleg ismét jól értékelem a helyzetet, és talán még egy természetes szüléssel is megajándékoz az Élet ha úgy alakul.

Vagyis a Kisbabát ahogy Noé mondja hamarosan "levágjuk" - kérdezgeti ugyanis mindig "mikor vágjuk le a Babát", az Ő kis fejében ez így állt össze, és valóban, mint a szőlőfürtöt a tőkéről ha megérett, levágjuk a köldökzsinórról.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése